Luokka arkisto: Alastonkuvat

Öljy hieronta rentouttava hieronta

öljy hieronta rentouttava hieronta

masennus- ja ahdistustiloihin unettomuus- ja nukkumisvaikeuksiin aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen ja selluliitin hoitoon ihon ongelmiin, emme suosittele aromahierontaa olet raskaana tai imetät infektiot ihossa ihotaudit flunssa/ kuume epilepsia alkoholi/ huumausaineiden alaisena sydämen- ja munuaisten vajaatoiminta syöpäpotilaille laskimotukokset verenvuototauti. Finland, ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml, rI energiaa 0 kJ / 0 kcal 0 * Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal). Aromahieronta, aromahieronta kuten klassinenkin hieronta lievittä monenlaisia ongelmia; lihassärkyjä, reumaa, pänsärkyä. Lisäksi ihosairaudet, jotka eivät pidä kosteasta lämmöstä sekä akuutit tulehdukset ovat hoitojen esteenä. Spa-paketit ovatkin suosittu lahjaidea. Esimerkiksi urheilukisan, kokeiden, leikkauksen tai vaikeiden neuvottelujen edellä valmistauduttaessa ja keskeyttäessä tärkeän tilanteeseen.

Öljy hieronta rentouttava hieronta - Emendo rentouttava hierontaöljy

35,00 ajanvaraus lahjakortti hieronta kahdelle Hoitolamme rentouttavassa tunnelmassa voit nauttia samanaikasesta hieronnasta yhdessä puolisosi tai ystäväsi kanssa. Valmistusmaa, suomi, valmistaja, emendo Oy, kauppapuistikko 7, fI-65100 vaasa. Aromaöljyt tehostavat ja pitkittävät vaikutusta ja elvyttvät aineenvaihduntaa. Aromahierontatekniikka ja aromaattisten öljyjen yhteisvaikutukset. Vasta-aiheet: Aivoverenkiertohäiriö, akuutti sairaus, luupiikki niskassa, sydämentahdistin, epilepsia, onnettomuus/leikkaus kuukauden sisällä, muut perinteisen hieronnan vasta-aiheet alk. Eteeriset öljyt hieronta Aromahieronnassa hoidoissa käytetän miellyttävän tuoksuisia eteerisiä öljyjä. Pidemmässä hoidossa keskitytän koko vartaloon. Tarkasti valitut palvelut luovat kokonaisuuden jolla voit kertoa tunteistasi. Lämmitetyt kivet luovuttavat hieronnan aikana lämpöä kudoksiin ja lihaksiin usean senttimetrin syvyyteen. Samanaikaisesti, mutta teemme paljon myös suurempia ryhmiä. . öljy hieronta rentouttava hieronta

Videos

Sexy Milf, I offer a massage for my stepmom I provoke her to fuck. SPA-hieronnat, hot Stone-Kuumakivihieronta, hotStone kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä ihana, syvärentouttava, lihasjännityksiä sekä stressiä laukaiseva ja energisoiva hemmotteluelämys. Lämpimillä kivillä hierottaessa ihon toiminta ja aineenvaihdunta kiihtyy, lihakset rentoutuvat, saadaan aikaan veren- ja lymfakierron lisäys ja kiinteyttävä vaikutus sekä tasapainotetaan kehon ja mielen toimintoja. Klassinen pähieronta - Rentouttaa - Lievittä stressiä - Helpottaa pänsärkyä ja migreeniä - Parantaa unta - Vilkastuttaa aineenvaihduntaa - Parantaa verenkiertoa - Lisä aivojen hapensaantia - Avuksi jännitystiloihin Keille ei sovi? Itä-Suomen yliopiston apteekki, yliopistonverkkoapteekki, puijonkatu Kuopio, puh. Eteeriset öljyt vaikuttavat mielialoihin ja tunnetiloihin myös hajuaistin kautta. Hoito sopii myös ikäntyneille. Aromahieronnan tarkoitus on rentouttaa asiakas, imeyttä eteeriset öljyt ja vilkastuttaa lymfanestekiertoa. Asiakas tuntee pehmoista keinuntaa ja vibraatioita, jotka aaltoina menevät koko vartalon läpi. Hot Stone -hieronta on kokonaisvaltainen rentouttava ja tasapainottava hoito. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Bambuhieronnalla voidaan vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. Hoidon kesto 60 min tai 90 min. Verkkoapteekin toimintaa valvova viranomainen, fimea (Läkealan turvallisuus- ja fit lehti asiakaspalvelu suonenjoki kehittämiskeskus puh). Anti-Stress-hieronta, rentouttava vartalohieronta öljyillä. 75,00 ajanvaraus lahjakortti, bambuhieronta, bambuhieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava hierontamuoto. Se on erinomainen pikahoito kipeille ja jännittyneille niska-hartioille. Hoidoissa käytettävä eteerinen öljy valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti joko rentouttava, virkistävä tai lymfa-öljy. 35,00 ajanvaraus lahjakortti SPA-paketit Spa-paketit ovat hoitokokonaisuuksia jotka tarjoavat maksimaalisen elämyksen. Voitte myös yhdistä hierontaan muita palveluitamme ja koota mieleisenne kokonaisuuden. Saat syvän rentoutuksen tunteen ja lihasten liikkuvuus paranee. Lämpimiä kiviä käytetän yhdessä aromaattisten öljyjen kanssa tehostamaan eri hierontatekniikoiden vaikutusta stressin lieventämiseen ja energiavirtausten tasapainottamiseen. Hoidossa käsitellän myös olkapät ja korvat. Mineraalipitoiset kivet sekä hoidossa käytettävä öljy myös hoitavat ihoa.

0 vastaus “Öljy hieronta rentouttava hieronta

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *